Registratie aanduiding politieke groepering

Het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Land van Cuijk;
gelet op artikel G3, lid 5, van de Kieswet;
dat op 30 augustus 2021 is besloten de volgende aanduidingen van de genoemde politieke groeperingen te registreren in het register voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Land van Cuijk.

• Politieke groepering: Liberaal Land van Cuijk
    Aanduiding:    Liberaal LVC

• Politieke groepering: Lokale Partij Grave
    Aanduiding: LPG