Bezoek alleen op afspraak

Om je beter en sneller te kunnen helpen, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken (Deze link gaat naar een andere website)

Wat vind jij van vuurwerk? Doe mee aan het onderzoek

Geplaatst op zaterdag 24 augustus 2024

Op dit moment hebben we geen speciale regels voor het afsteken van vuurwerk. Omdat we hierover regelmatig vragen krijgen gaan we nu onderzoeken wat onze inwoners vinden van vuurwerk afsteken en andere mogelijkheden om de jaarwisseling te vieren.

Om een goed beeld te krijgen van de wensen van onze inwoners doet bureau Ipsos voor ons een onderzoek. De belangrijkste vraag van het onderzoek is: "Hoe denken onze inwoners over de "traditie" om zelf vuurwerk af te steken. Wat vinden ze van beperkende maatregelen en andere mogelijkheden voor het afsteken van vuurwerk door inwoners?"

Ongeveer 3.000 inwoners hebben hierover al een brief gehad. Zij kunnen via de gegevens in de brief meedoen aan de enquête. Ook de wijk- en dorpsraden hebben een uitnodiging ontvangen.

Geen brief ontvangen en toch meedoen?

Heb je geen brief ontvangen en wil je toch meedoen aan het onderzoek? Vul dan vóór 23 september de vragenlijst in. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Vragenlijst zelf vuurwerk afsteken (Deze link gaat naar een andere website)

Doe mee en laat je stem horen! De resultaten van dit onderzoek gebruiken we voor het gesprek over de toekomst van de jaarwisseling in onze gemeente.